Kentron Microbiology BV is een jong en dynamisch nationaal en internationaal opererend bedrijf opgericht in 2001. Kentron Microbiology specialiseert zich in de consultancy en trading van laboratoriumapparatuur voor de microbiologie. Daarnaast leveren wij voor het microbiologisch lab een zeer uitgebreide range van basismaterialen voor de bereiding van voedingsbodems, supplementen, plastic verbruiksmaterialen, antibiotica susceptibility testen, accessoires, swabs, containers, pipette-tips en nog veel meer. We specialiseren ons verder in de anaerobe kasten en werkruimten van Shel Lab USA en waterbaden van Lab Armor.

Kentron Microbiology BV levert aan de levensmiddelen-, medische- en pharmaceutische microbiologie als ook aan de R&D centers, universiteiten en aan laboratoria die zich richten op genetische studies.

Onze kennis gecombineerd met een jarenlange internationale ervaring zetten wij graag voor u in om vraag en aanbod bij elkaar te brengen zodat voor u de beste prijs-kwaliteitverhouding uitrolt. Wij hopen dat wij dat ook voor u mogen doen.

 

Kentron Microbiology BV
Logistiekweg 20-27
7007 CJ Doetinchem
Nederland

Tel.: 0314-380527
Fax: 0314-382899
E-mail: info@kentron-microbiology.nl
Website: www.kentronmicrobiology.nl

 

Privacyverklaring  -   Copyright © 2024 by Bedrijvencentrum Wijnbergen   -   Created by