Huren

Op het bedrijventerrein “Wijnbergen” te Doetinchem is aan de Logistiekweg een hoogwaardig bedrijfscomplex, genaamd “Bedrijvencentrum Wijnbergen” (gedeeltelijk) voor verhuur beschikbaar. Het bedrijvencentrum bestaat uit kantoor-/showroom-/self storage en bedrijfsruimten. Het bedrijvencentrum is in totaal ca. 4.600 m² groot en bestaat uit circa 41 separate ruimten variërend in grootte van 18 m² tot 600 m².

Binnen het bedrijvencentrum zijn er eveneens mogelijkheden voor het huren van tijdelijke ruimten als zijnde: vergaderkamer(s), presentatieruimte en-/of archiefruimte. Eveneens is er een café in het bedrijvencentrum aanwezig als zijnde vergaderruimte en-/of informeel samenzijn.

Ligging

De ligging direct aan de regionale verbindingswegen N316/N317, alsmede de nabijheid van de op-/ en afritten van de rijksweg A18 maakt deze locatie tot uitstekend bereikbaar. Via de nieuwe brug over de Oude IJssel is er een snelle verbinding met bedrijventerrein “Verheulsweiden” en de stad van Doetinchem.

Voorzieningen
De kantoren zijn voorzien van vloerbedekking, zonwering, airco, te openen ramen, videofooninstallatie, kabelgoten en gemeenschappelijk pantry en toilet. De bedrijfsruimten zijn voorzien van eigen energiemeters, monolithisch afgewerkte betonnen vloer, overheaddeur met loopdeur, pantry en toilet.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein beschikbaar.

Beschikbaarheid

Ruimte Voorzieningen
K1.33 25 m² Intercom
K1.35 25 m² Intercom
K1.37 25 m² Intercom
K1.39 25 m² Intercom
  Groot Intercom
K1.25 29 m² Intercom, airco
K1.17 185 m² Intercom, airco
K1.07 35 m² Intercom, airco
K1.05 32 m² Intercom, airco
K1.03 32 m² Intercom, airco
B0.14 220 m² Lage roldeur met inloop deur
B0.32 400 m² Twee roldeuren, keuken, toilet, inpandig kantoor

 

Servicekosten
Voor rekening van huurder komen de kosten voor het vastrecht en gebruik van gas, water en elektra, de algemene gezamenlijke kosten voor de opstalverzekering, schoonmaakkosten algemene ruimten en de onderhoudskosten van het gezamenlijke buitenterrein.

Huurbetaling
Huur, servicekosten en BTW per maand/kwartaal vooruit.

Huurtermijn
5 + 5 jaar. Eventuele kortere termijnen in overleg met verhuurder.

Aanvaarding
In overleg. Kan op korte termijn/per direct.

Huurprijs
Op aanvraag-/ op maat. Huursom vanaf € 275,-- per maand.

Privacyverklaring  -   Copyright © 2024 by Bedrijvencentrum Wijnbergen   -   Created by